Werken bij A&M Group

Wij geven jouw talent alle kansen om te groeien

A&M Group is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. En dat niet alleen voor nieuwe voertuigen, als one-stop-shop biedt A&M ook een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehandswagens en tal van andere services gaande van onderhoud over bandenservice tot carrosserie en herstellingen. En zelfs het verhuren van diverse mobiliteitsoplossingen.

Of je nu op zoek bent naar een vaste functie of een stageplaats.
Bij A&M Group krijg jij de kans om jezelf te (blijven) ontplooien. Bij ons start jouw carrière vanuit pole-position.

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Persoonlijke mobiliteitsoplossingen

Voor elke fase in het mobiliteitsproces bieden we bij A&M Group een gepaste oplossing aan onze klanten.

Aan- en verkoop & service

Zowel nieuw als tweedehands

Bandenpunt

Bandenservice

Wondercar

Carrosserie en herstellingen

A&M Car Rental

Autoverhuur & accessoires

Bij A&M Group loopt je carrière op wieltjes

Werken bij A&M Group, dat is je passie voor wagens elke dag uiten. Want medewerkers die hun job met oprechte liefde voor het vak uitvoeren zijn bijzonder waardevol, dat beseffen we. Ze doen zichzelf en ons bedrijf bloeien. En dat voelen onze klanten.

Dus is jouw liefde voor auto’s met de paplepel ingegeven? Smul je van geoliede machines, glimmend koetswerk en ronkende motoren? En gaan nieuwe technologieën erin als zoete koek?

Mors dan niet met je talent, maar schakel een professionele versnelling hoger. De missie van A&M Group is mobiliteit persoonlijk maken. Met jouw drive als sleutel tot succes en onze ervaring als motor voor jouw toekomst.

Ben je overtuigd om deel uit te maken van het A&Mteam?

Geef plankgas naar onze vacatures hierboven en solliciteer vandaag nog voor één van onze boeiende jobs. Tot binnenkort?

Werken bij één van de marktleiders in België

A&M Group, met hoofdzetel in Hasselt, is één van de 3 grootste dealergroepen in België. De groep omvat 33 vestigingen en 57 showrooms in Vlaams- en Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen, goed voor meer dan 850 jobs.

“Het is ons doel om de favoriete automobielgroep te zijn van onze klanten én de favoriete automobielwerkgever van ons personeel. Wie zijn job graag doet, doet zijn job goed. Daar zijn we van overtuigd.”

Peter Guelinckx, CEO & HR Director

Werken voor merken

Bij A&M Group kan je werken aan tal van prestigieuze automerken. Je kan opteren voor: BMW, MINI of kiezen voor de zes merken van de Volkswagen Group: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Daarnaast zitten ook Jaguar en Land Rover in onze portefeuille, met vestigingen in Hasselt en Maastricht.

Werkzekerheid & stabiliteit

De automobielsector is een branche die wereldwijd enorme invloed heeft en voortdurend in ontwikkeling is. Werken voor een grote groep zoals A&M Group biedt daarom talrijke voordelen, waarvan werkzekerheid één van de belangrijkste is. Omdat A&M Group betrokken is bij diverse activiteiten, kunnen we jou dan ook verschillende jobs aanbieden.

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Je bent lid van 1 grote A&M familie

En dat vieren we samen, als één grote groep, tijdens onze events: het A&M personeelsfeest, A&M pitstops, exclusieve voordelen,...

Collega's

Werken in een grote groep van 860 mensen brengt een geweldige diversiteit aan collega’s met zich mee. Er is een overvloed aan verschillende persoonlijkheden, talenten en achtergronden, waardoor elke werkdag boeiend en dynamisch wordt. Het uitwisselen van kennis en het bundelen van vaardigheden draagt bij aan de groei en ontwikkeling van iedereen bij A&M Group.

Nieuwe technologiën, altijd leren

Bij A&M Group werken wij steeds met de nieuwste technologieën. Daarom kunnen wij jou een constante leerervaring bieden. Je wordt uitgedaagd om jouw kennis bij te werken en je voortdurend aan te passen aan de evoluerende technologische ontwikkelingen. Het biedt jou de mogelijkheid om te leren over geavanceerde rijhulpsystemen, elektrische aandrijflijnen en autonome voertuigen. Zo krijg je een diepgaand inzicht in de toekomst van de mobiliteit.

Je krijgt van ons...

Focus op familiale waarden

Bij A&M Group krijg je de kans om jezelf en je kennis te ontwikkelen. "De perfecte kandidaat heeft potentieel in deze sector én herkent zich in de waarden van ons bedrijf: professioneel, prestatiegericht en mensgedreven." Vanuit die basis groei je bij ons verder.

Groepsgevoel op punt

Bij A&M Group heb je meer werkfamilie dan je denkt! Iedereen krijgt de kans om zijn of haar inzichten en ervaringen te delen. Die feedback appreciëren we enorm.

Altijd dichtbij

Niet enkel voor vaklui, mechaniekers, verkopers, … is begeleiding voorzien. Een belangrijk punt vinden we het echte, face-to-face contact tussen leidinggevenden en hun team.

Onze collega's aan het woord

Ontdek de verhalen van enkele van onze medewerkers. Zij kunnen jou beter vertellen waarom je zeker voor A&M Group moet kiezen als werkgever.

  • Ellen Many
  • Jordy Hermans
  • Dries Minten
  • Artur Pawelczyk

Wijd verspreid

Je vindt A&M zowel in Belgisch als Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant en de provincie Antwerpen.
Met onze 33 vestigingen en 57 showrooms vind je altijd wel een leuke werkplek bij jou in de buurt.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?